Det omrejsende Bibel-tivoli 30 og 31

tivoli_30_31.jpgDe to sidste måneders Bibel-tivoli er kommet på nettet ca. samtidigt: Nr. 30 hos Tyler F. Williams ovre på Codex, og nr. 31 hos James R. Getz Jr. på Ketuvim. Der er læsestof til en hel måneds thépauser.

Lige nu skal jeg imidlertid hjem og pakke rygsækken for at tage til Roskilde, så jeg må nøjes med at anbefale mine ærede læsere også at hvile hjernen en gang imellem.

Inspiration til dét kan netop fås hos Getz, som henviser til, at John Hobbins på Ancient Hebrew Poetry har sat en serie i gang, hvor bibelbloggere skriver om deres foretrukne børnebøger. Det kan ikke undre nogen, at Philip Pullmans Det Gyldne Kompas-bøger (og især den tilhørende film) bliver behandlet, men det glæder mig rigtig meget at se, at Christian Brady ovre på “Targuman” (hysterisk morsomt blognavn) har haft tid til at skrive om Lloyd Alexanders Chronicles of Prydain (“Taran-bøgerne” på dansk). De er fremragende! God ferie.

Over and out.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *