Koran og Bibel

Min lærde ven Thomas Hoffmann fra Københavns Universitets Center for Europæisk Islamisk Tænkning, som bl.a. var med til at udgive bogen om Abrahams Spor, har gang i et kursus om Koranen og dens forhold til bl.a. Det Gamle og Det Nye Testamente. Det foregår hver torsdag kl. 10-12, og forunderligt nok påstås der at være enkelte ledige pladser.

Hvis jeg ikke lige på netop det tidspunkt sad til et kursus i noget helt andet på IT-Universitetet, ville jeg selv ansøge om en plads. Men nu kan andre altså få chancen, hvis de skynder sig lidt. Thomas er et af de skarpeste hoveder blandt yngre islamforskere i Danmark (se fx her).

2 responses to “Koran og Bibel

1. c’est le tuto le plus… BonuXifiant que j’aie pu voir !le filet, ç’est un filet de lave-linge ? (c’est une vraie question)

2. Heureux de voir que mon « p’pa » passe à la postérité ! Y a-t-il moyen de visiter l’usine dans laquelle vous fabriquez vos escaliers ? J’adore voir l’envers du décors, les machines en actions, bref ce qui se passe sous le capot… et dans la mesure où je suis voisin (je réside à Chelles), je peux aisément me libérer en fonction de vos disponibilités.Cordialement,damien.